JongZeeuw | Bouw gestart vrijstaande woning met losstaande berging te Hellouw
Architect, Architectuur, Architectenburo, Architectenbureau, Lingewaal, Herwijnen, JongZeeuw, Egbert de Jong, Marco de Zeeuw,  restauratie, scholenbouw, woningbouw, verbouw, restauratiearchitect, scholenarchitect, Kuijpers architecten, Herwijnen, Richard den Oudsten, Bart Hardorff, Betuwe, Rivierenland, Gelderland, Zaltbommel, Gorinchem, Leerdam, Tiel, West Betuwe, LHC Betuwe, Light House, nieuwbouw, interieur, ontwerp, tekenbureau, tekenburo, ontwerpbureau, ontwerpburo, Waaldijk, Schetswandeling, schetsgesprek, schetsoverleg, schets, tekening, overleg, interieur, bouwcombinatie De Zeeuw, verbouwing, verbouwen, Vuren,  DNA, DNA in de bouw,  energieneutraal, passief, passief bouwen, ben, pasreg, passief regionaal, KAN gemeente, kan-gemeente, Hellouw Brakel, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Giessen, Andel, Rijswijk, Poederoijen,  Veen, Aalst, Aalburg, Zuilichem, Gameren, Bruchem, Zaltbommel, Hurwenen, Waardenburg, Haaften, Tuil, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Acquoy, Asperen, Leerdam, Heukelum, Arkel, Deil, Enspijk, Tricht, Geldermalsen, Varik, Ophemert, Dreumel, Meteren, Rossum, Kerkdriel, Ammerzoden, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wadenoijen, Kerk Avezaath, Bergakker, De Eng, De Eng 2, De Eng II, vrije kavels, nota, energienota, energienota nulwoning, energienota 0 woning, energienota loos, duurzaam wonen, BEN woning, vrije kavel specialist, woning specialist, vrijstaande woning specialist, droomhuis, concept woning, bouwen, verbouwen, toegankelijkheid, IVL,
18508
post-template-default,single,single-post,postid-18508,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bouw gestart vrijstaande woning met losstaande berging te Hellouw

16 mrt Bouw gestart vrijstaande woning met losstaande berging te Hellouw

Gisteren is er gestart met de nieuwbouw van een ruime vrijstaande woning en berging/garage in Hellouw. Tevens moest er voor deze woning een nieuwe inrit gemaakt worden op de parallelweg van de Graaf Reinaldweg.  Het terrein was een weiland. Om de nieuwe verharding te compenseren wordt de naastliggende sloot op het perceel verbreed.

Een van de hot items was levensloopbestendigheid en het energie neutraal maken van de woning.

De woning heeft een ruime entree en telt 4 slaapkamers waarvan er één zich bevindt op de begane grond.

Achter de woning komt een berging/garage.

 

woning Graaf Reinaldweg te Hellouwwoning Graaf Reinaldweg te Hellouwwoning Graaf Reinaldweg te Hellouw woning Graaf Reinaldweg te Hellouw

berging/garage

schuur Graaf Reinaldweg te Hellouwschuur Graaf Reinaldweg te Hellouw

 

geen bericht

Plaats een bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.