JongZeeuw | Restauratie kapconstructie en gevelkozijnen
Architect, Architectuur, Architectenburo, Architectenbureau, Lingewaal, Herwijnen, JongZeeuw, Egbert de Jong, Marco de Zeeuw,  restauratie, scholenbouw, woningbouw, verbouw, restauratiearchitect, scholenarchitect, Kuijpers architecten, Herwijnen, Richard den Oudsten, Bart Hardorff, Betuwe, Rivierenland, Gelderland, Zaltbommel, Gorinchem, Leerdam, Tiel, West Betuwe, LHC Betuwe, Light House, nieuwbouw, interieur, ontwerp, tekenbureau, tekenburo, ontwerpbureau, ontwerpburo, Waaldijk, Schetswandeling, schetsgesprek, schetsoverleg, schets, tekening, overleg, interieur, bouwcombinatie De Zeeuw, verbouwing, verbouwen, Vuren,  DNA, DNA in de bouw,  energieneutraal, passief, passief bouwen, ben, pasreg, passief regionaal, KAN gemeente, kan-gemeente, Hellouw Brakel, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Giessen, Andel, Rijswijk, Poederoijen,  Veen, Aalst, Aalburg, Zuilichem, Gameren, Bruchem, Zaltbommel, Hurwenen, Waardenburg, Haaften, Tuil, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Acquoy, Asperen, Leerdam, Heukelum, Arkel, Deil, Enspijk, Tricht, Geldermalsen, Varik, Ophemert, Dreumel, Meteren, Rossum, Kerkdriel, Ammerzoden, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wadenoijen, Kerk Avezaath, Bergakker, De Eng, De Eng 2, De Eng II, vrije kavels, nota, energienota, energienota nulwoning, energienota 0 woning, energienota loos, duurzaam wonen, BEN woning, vrije kavel specialist, woning specialist, vrijstaande woning specialist, droomhuis, concept woning, bouwen, verbouwen, toegankelijkheid, IVL,
17250
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17250,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Restauratie kapconstructie en gevelkozijnen

te Zaltbommel

Over dit project

Het restauratieproject omvat de kaprenovatie. Kenmerken van pand betreffen de loden nok-en hoekkeperafdekkingen en de wisseling van de kleur van de pan. De rijke (voor)zijde uitgevoerd in grijs, de arme (achter)zijde in rode Oude Holle pan.

Opdrachtgever

Familie T. Voogt.

Locatie

Zaltbommel

Uitvoering

Bouwcombinatie de Zeeuw bv, Herwijnen.

Jaar

Restauratieplan 2006, uitvoering 2007 / ontwerp 2004, realisatie 2006

Category
interieur, restaureren, wonen
Tags
Bouwcombinatie de Zeeuw, particulier, restaureren, Zaltbommel