JongZeeuw | Uitbreiding en verbouwing van een Christelijke Basisschool
Architect, Architectuur, Architectenburo, Architectenbureau, Lingewaal, Herwijnen, JongZeeuw, Egbert de Jong, Marco de Zeeuw,  restauratie, scholenbouw, woningbouw, verbouw, restauratiearchitect, scholenarchitect, Kuijpers architecten, Herwijnen, Richard den Oudsten, Bart Hardorff, Betuwe, Rivierenland, Gelderland, Zaltbommel, Gorinchem, Leerdam, Tiel, West Betuwe, LHC Betuwe, Light House, nieuwbouw, interieur, ontwerp, tekenbureau, tekenburo, ontwerpbureau, ontwerpburo, Waaldijk, Schetswandeling, schetsgesprek, schetsoverleg, schets, tekening, overleg, interieur, bouwcombinatie De Zeeuw, verbouwing, verbouwen, Vuren,  DNA, DNA in de bouw,  energieneutraal, passief, passief bouwen, ben, pasreg, passief regionaal, KAN gemeente, kan-gemeente, Hellouw Brakel, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Giessen, Andel, Rijswijk, Poederoijen,  Veen, Aalst, Aalburg, Zuilichem, Gameren, Bruchem, Zaltbommel, Hurwenen, Waardenburg, Haaften, Tuil, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Acquoy, Asperen, Leerdam, Heukelum, Arkel, Deil, Enspijk, Tricht, Geldermalsen, Varik, Ophemert, Dreumel, Meteren, Rossum, Kerkdriel, Ammerzoden, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wadenoijen, Kerk Avezaath, Bergakker, De Eng, De Eng 2, De Eng II, vrije kavels, nota, energienota, energienota nulwoning, energienota 0 woning, energienota loos, duurzaam wonen, BEN woning, vrije kavel specialist, woning specialist, vrijstaande woning specialist, droomhuis, concept woning, bouwen, verbouwen, toegankelijkheid, IVL,
17272
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17272,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Uitbreiding en verbouwing van een Christelijke Basisschool

te Hellouw

Over dit project

Uitbreiding van een basisschool en een uitbreiding met personeelsruimten. Herstructurering van het gebouw en revitalisering van vele ruimten binnen het gebouw. Karakteristiek voor deze verbouwing zijn de speciaal ontworpen mobiele leerelementen, de centrale “leer” keuken en het kleurgebruik.

Opdrachtgever

VPCO Neerijnen/CBS de Kivietsheuvel te Hellouw.

Locatie

Hellouw

Uitvoering

Bouwbedrijf P. van Zandwijk, Hellouw.

Jaar

Ontwerp 2008/uitvoering 2009.

Category
interieur, leren
Tags
Bouwbedrijf P. van Zandwijk, Hellouw, school