JongZeeuw | Aan de Lingedijk in Rhenoy realiseerd JongZeeuw een verbouwing en restauratie van een oude schuur tot woongedeelte.
Aan de Lingedijk in Rhenoy realiseerd JongZeeuw een verbouwing en restauratie van een oude schuur tot woongedeelte.
Lingedijk, Rhenoy, verbouwing, restauratie, schuur, woning, energiezuinig,
18150
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18150,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Verbouwing & restauratie

in Rhenoy

Over dit project

Aan de Lingedijk in Rhenoy realiseren wij een verbouwing en restauratie van een oude schuur tot woongedeelte. Het ontwerp voorziet enerzijds in het behoud van het historisch karakter aan de dijk. Anderzijds worden aan de tuinzijde enkele rigoreuze ingrepen gemaakt die meer uiting geven aan het wonen in deze tijd. Bij de verbouwing en restauratie is veel aandacht voor het historische detail. Spanten zijn op historische wijze opgebouwd, oude ramen blijven behouden en een overdekte veranda wordt inpandig en met respect voor het gebouw gerealiseerd. Uiteraard is er veel aandacht voor de energiezuinigheid van deze uitbreiding. Een mooi project wat met enthousiaste mensen wordt gerealiseerd.

 

Uitvoering:         bouwbedrijf van der Helden     Ophemert

Foto’s:                 Lisette van de Pavoordt / JongZeeuw architecten en adviseurs

Category
adviseren, energiezuinig bouwen, restaureren, wonen
Tags
energiezuinig, historisch, Lingedijk, restauratie, Rhenoy, schuur, uitbreiding, verbouwing, wonen