JongZeeuw | bureau
Architect, Architectuur, Architectenburo, Architectenbureau, Lingewaal, Herwijnen, JongZeeuw, Egbert de Jong, Marco de Zeeuw,  restauratie, scholenbouw, woningbouw, verbouw, restauratiearchitect, scholenarchitect, Kuijpers architecten, Herwijnen, Richard den Oudsten, Bart Hardorff, Betuwe, Rivierenland, Gelderland, Zaltbommel, Gorinchem, Leerdam, Tiel, West Betuwe, LHC Betuwe, Light House, nieuwbouw, interieur, ontwerp, tekenbureau, tekenburo, ontwerpbureau, ontwerpburo, Waaldijk, Schetswandeling, schetsgesprek, schetsoverleg, schets, tekening, overleg, interieur, bouwcombinatie De Zeeuw, verbouwing, verbouwen, Vuren,  DNA, DNA in de bouw,  energieneutraal, passief, passief bouwen, ben, pasreg, passief regionaal, KAN gemeente, kan-gemeente, Hellouw Brakel, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Giessen, Andel, Rijswijk, Poederoijen,  Veen, Aalst, Aalburg, Zuilichem, Gameren, Bruchem, Zaltbommel, Hurwenen, Waardenburg, Haaften, Tuil, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Acquoy, Asperen, Leerdam, Heukelum, Arkel, Deil, Enspijk, Tricht, Geldermalsen, Varik, Ophemert, Dreumel, Meteren, Rossum, Kerkdriel, Ammerzoden, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wadenoijen, Kerk Avezaath, Bergakker, De Eng, De Eng 2, De Eng II, vrije kavels, nota, energienota, energienota nulwoning, energienota 0 woning, energienota loos, duurzaam wonen, BEN woning, vrije kavel specialist, woning specialist, vrijstaande woning specialist, droomhuis, concept woning, bouwen, verbouwen, toegankelijkheid, IVL,
16444
page-template-default,page,page-id-16444,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

bureau

Heden

JongZeeuw Architecten en adviseurs wil als ontwerppartner voor haar opdrachtgevers een rol spelen in het vormgeven van de bebouwde en onbebouwde omgeving. Vanuit onze specialisaties in met name woningbouw, scholenbouw en restauratie beschikken wij over de benodigde ontwerpvaardigheden en vakmanschap. Op het gebied van uitwerking en detaillering is het onze expertise om een project op te zetten en tot de oplevering te begeleiden.

Verleden

JongZeeuw Architecten en adviseurs is ontstaan uit een samenwerking tussen Kuijpers Architecten en architectenburo ir. Marco de Zeeuw. De complementaire aard van kennis, ervaring en ontwerphistorie heeft het buro breder en completer gemaakt. De bundeling heeft een toegevoegde waarde voor de projecten. Zo geeft de zorg en aandacht voor het behoud van ons Cultureel Erfgoed stof tot ontwikkeling van de architectuurprincipes voor woningbouw en scholenbouw. Nadenken, bijvoobeeld, over scholenbouw geeft inspiratie aan ons nadenken over de bijdrage van de woningbouw tot de buurt en de wijk.

Toekomst

Als speerpunt voor de toekomst willen we ons blijven doorontwikkelen op het gebied van vernieuwing in de architectuur. Herleiding en versobering van de hedendaagse architectuur naar historische basisprincipes vormen daarvoor een goede basis. Wij investeren in kennis om, waar nodig met nieuwe technieken, de projecten goed uit te werken en te begeleiden. Daarbij ook het nodige aanpassingsvermogen inbrengend, voor opdrachtgever en omstandigheid. Met zorg en aandacht voor het detail nemen wij onze opdrachtgevers mee in het realiseren van deze ambitie.