JongZeeuw | portfolio
Architect, Architectuur, Architectenburo, Architectenbureau, Lingewaal, Herwijnen, JongZeeuw, Egbert de Jong, Marco de Zeeuw,  restauratie, scholenbouw, woningbouw, verbouw, restauratiearchitect, scholenarchitect, Kuijpers architecten, Herwijnen, Richard den Oudsten, Bart Hardorff, Betuwe, Rivierenland, Gelderland, Zaltbommel, Gorinchem, Leerdam, Tiel, West Betuwe, LHC Betuwe, Light House, nieuwbouw, interieur, ontwerp, tekenbureau, tekenburo, ontwerpbureau, ontwerpburo, Waaldijk, Schetswandeling, schetsgesprek, schetsoverleg, schets, tekening, overleg, interieur, bouwcombinatie De Zeeuw, verbouwing, verbouwen, Vuren,  DNA, DNA in de bouw,  energieneutraal, passief, passief bouwen, ben, pasreg, passief regionaal, KAN gemeente, kan-gemeente, Hellouw Brakel, Dalem, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Giessen, Andel, Rijswijk, Poederoijen,  Veen, Aalst, Aalburg, Zuilichem, Gameren, Bruchem, Zaltbommel, Hurwenen, Waardenburg, Haaften, Tuil, Beesd, Rumpt, Rhenoy, Acquoy, Asperen, Leerdam, Heukelum, Arkel, Deil, Enspijk, Tricht, Geldermalsen, Varik, Ophemert, Dreumel, Meteren, Rossum, Kerkdriel, Ammerzoden, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wadenoijen, Kerk Avezaath, Bergakker, De Eng, De Eng 2, De Eng II, vrije kavels, nota, energienota, energienota nulwoning, energienota 0 woning, energienota loos, duurzaam wonen, BEN woning, vrije kavel specialist, woning specialist, vrijstaande woning specialist, droomhuis, concept woning, bouwen, verbouwen, toegankelijkheid, IVL,
17400
page-template-default,page,page-id-17400,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

portfolio

De Hoven, Rosmalen, JongZeeuw architecten en adviseurs

architectuur

wonen

Wij ontwerpen voor particulieren en ontwikkelaars. Het wonen in de breedste zin van het woord. Architectuur, oog voor detail, gevoel voor de context en wat er leeft in de samenleving en een gedegen bouwkundige kennis passen wij toe bij de opgaven. Van verbouwingen tot nieuwbouw, van een exclusieve villa tot grootschalig woningbouwproject.

leren

Gebouwen maken voor kinderen, een van de mooie facetten van ons werk als architect. Wij ontwerpen aan basisscholen en kinderdagverblijven. Met een brede ervaring met de relatie onderwijs en gebouw en interieur voegen wij meerwaarde toe. Daarbij staat het kind centraal, onze gebouwen en interieurs inspireren en verwonderen.

werken

Samenwerken en ontzorgen zijn sleutelwoorden bij ons werk voor bedrijven. Kantoren, industriële gebouwen en winkels. De opgaven zijn vaak heel breed: een ontwerp voor nieuwbouw, een verduurzamingsslag in combinatie met een verbouwing, een bouwkundige installatie, een milieuvergunning. Onze kennis van bouwen en vergunningen, onze contacten met overheidsinstanties en het samenwerken met andere disciplines zijn onze kracht bij het ontzorgen van bedrijven.

restaureren

De zorg voor ons historisch, gebouwd erfgoed is een van de belangrijke kernactiviteiten van ons bureau. Restauratie en instandhouding verbinden wij met architectuur en verduurzaming voor de opgave aan uw monument. Daar ligt het onderscheidend vermogen van ons bureau. Wij gaan verder dan het toepassen van de bouwhistorische-en restauratieve kennis, wij voegen architectuur en het vernuft van duurzame monumentenzorg toe. Zo wordt ons historisch erfgoed weer voor vele decennia inhoud gegeven.

interieur

Gebouwen voelen goed wanneer architectuur en interieur in goede harmonie wordt ontworpen. Wij verbinden architectuur en interieur als integraal ontwerp. Naar wens van de opdrachtgever, inspirerend en verrassend. Wij zorgen ervoor dat de ontwerpgedachte optimaal wordt ingezet in het totale ontwerp voor architectuur en interieur. Onze interieurprojecten strekken zich breed uit van wonen naar werken, leren en restaureren.

adviseren

energiezuinig bouwen

Vanuit een geheel eigen visie op de relatie gebouw, gebruik en energie werken wij aan energiezuinige gebouwen. Waar geen energie nodig is, wordt deze ook niet verbruikt. Dat is de filosofie waarin wij opdrachtgevers comfortabel willen laten wonen, werken of leren.

Maak kennis met onze aanpak, wij delen dit graag met u.

onderhoudsplannen

Goede zorg voor uw gebouw is belangrijk. Het zorgt ervoor dat u met comfort en op duurzame wijze van uw gebouw gebruik kunt maken. Onze adviseurs brengen de onderhoudsaspecten in beeld voor meerdere jaren en begeleiden de gang naar goed meerjaren onderhoud. En dat op een duurzame wijze.

herbestemmen

Goede gebouwen gaan vaak langer mee dan de functie waarvoor zij ontworpen zijn. Nadenken over een andere bestemming ligt dan voor de hand. Het vergt veelal ook een andere manier van denken over het gebouw. Onze adviseurs verbinden met een integrale aanpak verschillende bouwdisciplines om de herbestemming te laten slagen. Om gebouwen weer een nieuwe toekomst te geven.